Skip to main content
blog

Gol.bg се присъедини към декларацията “Достъп до спорт”

На 03 декември 2013 година Спешъл Олимпикс България стартира национална кампания сред българските медии за присъединяване към Декларацията за достъп до спорт. Чрез Декларацията медиите изразяват своята воля да бъдат среда, която подкрепя атлетите с интелектуални затруднения като дават гласност на техните постижения и ги подпомагат да споделят своите способности и успехи със своите семейства, близки и с местните общности.

Благодарим на колегите от Gol.bg и Investor.bg, които проявиха инициатива и подкрепиха Декларацията Достъп до спорт в българските медии непосредствено преди стартирането на Регионалните спортни празници. Тази година деца със и без интелектуални затруднения от 32 общини ще участват в турнири по футбол и народна топка и ще съпреживеят срещата и удоволствието от играта .

Регионалните спортни празници „ДА ИГРАЕМ ЗАЕДНО“ се подкрепят от Българския футболен съюз в рамките на програмата на УЕФА „GRASSROOTS”, 32 български общини, фондация „ПроСпорт“ и от над 150 доброволци от 32 български града.

Календар на игрите.

Close Menu