Skip to main content
news

ОТКРИВАНЕ НА СВЕТОВНИТЕ ЗИМНИ ИГРИ НА СПЕШЪЛ ОЛИМПИКС – АВСТРИЯ 2017 ДНЕС ОТ 20:00 ч.

Днес, от 20:00 ч. българско време, на https://www.espnplayer.com/espnplayer/console можете да споделите усещането и да подкрепите нашите атлети по време на Официалната Церемония по откриване на Световните зимни игри на Спешъл Олимпикс.

Събитието ще бъде предавано на живо от официалния медиен партньор на игрите – ESPN от стадион Планаи в Шладминг (Австрия). Програмата включва Парад на атлетите, запалването на олимпийския огън на Спешъл Олимпикс, както и изпълненията на многократния носител на наградата „Грами“ Джейсън Мраз и 13-годишната победителка в „Америка търси талант“ Грейс ВандерВал.

Официални гости на Церемонията ще бъдат Принцесата на Монако Шарлийн, Аполо Оно (олимпийски шампион по шортрек), Хана Тетер (световен посланик на Спешъл Олимпикс и олимпийски златен медалист), Дикембе Мутумбо (световен посланик на Спешъл Олимпикс и член на борда на Спешъл Олимпикс Интернешъл), Мишел Куан (олимпийска легенда във фигурното пързаляне и член на борда на Спешъл Олимпикс Интернешънал), Сам Перкинс и други.

Вечерните емисии на ESPN – Световни зимни игри на Спешъл Олимпикс 2017 – всяка вечер ще излъчват акценти от деня, интервюта, допълнителни материали, специални гости, както и запомнящи се и вдъхновяващи лични истории на атлетите, треньорите и семействата им по целия свят.

Close Menu