Skip to main content
news

Смолян: ДА ИГРАЕМ ЗАЕДНО’2017

Днес, 24.04.2017 год. за единадесети път в град  Смолян се проведоха Регионални игри ДА ИГРАЕМ ЗАЕДНО сред деца и младежи с и без интелектуални затруднения под патронажа на Министерството на младежта и спорта и Министерството на образованието и науката. Церемонията по откриването  беше официално открита от Момчил Николов секретар на община Смолян, след което последва тържественото пренасянето на  „Оганя на надеждата“, главна роля по пренасянето на огъня взеха Калин Георгиев златен медалист в Ски бягане от Зимните игри в Австрия‘2017 и Мариела Налбантова Алпийски ски от Зимните игри в Австрия‘2017.

Кампанията се подкрепя от УНИЦЕФ, Спешъл Олимпикс Европа, УЕФА, Български Футболен Съюз, Българска асоциация „Мини фубтол“ и фондация „ПроСпорт“ по време на Европейска футболна седмица ‘2017.

В официалната церемония по откриване на турнира взеха участие г-жа Мария Семерджиева директор на Ресурсен Център – Смолян, г-жа Теодора Щерева старши

експерт по спорт към РУО- Смолян,г-жа Милка Манева – Олимпийска медалиска по вдигане на тежести от Олимпийските  игрите в Лондон‘2012г., г-жа  Анастасия Цочева инспектор детска педагогическа сатя  към ОД на МВР- Смолян, г-н Николай Колев директор на ОУ „Проф. Д-р. Асен Златаров“, Инспектор  Милен Недков ОД на МВР- Смолян, Испектор  Бисер Брамов ОД на МВР- Смолян.Всички учатници в турниа „Да ИГРАЕМ ЗАЕДНО“ бяха награбени лично от Момчил Николов секретар на община Смолян.

Класиране в турнира Народна топка:

1-во място – отбора на ОУ „Проф. Д-р. Асен Златаров“, Смолян

2-ро място – отбора на ОУ „Стоьо Шишков“, Смолян

3-то място – отбота на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, село Смилян, община Смолян

 

Класиране в турнира по футбол:

1-во място – отбора на ОУ „Проф. Д-р. Асен Златаров“, Смолян

2-ро място – отбора на ОУ „Стоьо Шишков“, Смолян

3-то място – отбота на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, село Смилян, община Смолян

Close Menu