Skip to main content

ОТКРИВАНЕ НА СВЕТОВНИТЕ ЗИМНИ ИГРИ НА СПЕШЪЛ ОЛИМПИКС – АВСТРИЯ 2017

Българска делегация

На 18 март, събота, от 20:00 ч. българско време, на https://www.espnplayer.com/espnplayer/console можете да споделите усещането и да подкрепите нашите атлети по време на Официалната Церемония по откриване на Световните зимни игри на Спешъл Олимпикс.

Церемония по Откриването 18 март 2017


Събитието ще бъде предавано на живо от официалния медиен партньор на игрите – ESPN от стадион Планаи в Шладминг (Австрия). Програмата включва Парад на атлетите, запалването на олимпийския огън на Спешъл Олимпикс, както и изпълненията на многократния носител на наградата „Грами“ Джейсън Мраз и 13-годишната победителка в „Америка търси талант“ Грейс ВандерВал.

Официални гости на Церемонията ще бъдат Принцесата на Монако Шарлийн, Аполо Оно (олимпийски шампион по шортрек), Хана Тетер (световен посланик на Спешъл Олимпикс и олимпийски златен медалист), Дикембе Мутумбо (световен посланик на Спешъл Олимпикс и член на борда на Спешъл Олимпикс Интернешъл), Мишел Куан (олимпийска легенда във фигурното пързаляне и член на борда на Спешъл Олимпикс Интернешънал), Сам Перкинс и други.

Вечерните емисии на ESPN – Световни зимни игри на Спешъл Олимпикс 2017 – всяка вечер ще излъчват акценти от деня, интервюта, допълнителни материали, специални гости, както и запомнящи се и вдъхновяващи лични истории на атлетите, треньорите и семействата им по целия свят.

Официални партньори на националната кампания СПОДЕЛИ УСЕЩАНЕТО са МИНИСТЕРСТВОТО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА, БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО СКИ, ОБЩИНА СМОЛЯН, ОБЩИНА ЧЕПЕЛАРЕ, ОБЩИНА БАНСКО, ОБЩИНА СОФИЯ, АМЕР СПОРТ, ДИЕЛ СПОРТ, ПАМПОРОВО АД, СКИ УЧИЛИЩЕ „СТИВИ“, СК „РОЖЕН-ЧЕПЕЛАРЕ-2016“, РЕСУРСЕН ЦЕНТЪР – СМОЛЯН, TУРСКИ АВИОЛИНИИ, ХРАНИ ЖИКА, ФОНДАЦИЯ ПРО СПОРТ.

Close Menu