Skip to main content

Историята на Калин Георгиев

Калин Георгиев

Казвам се Калин Бойков Георгиев, на 14 години съм и спортувам от 7 години. Много обичам футбол, волейбол и ски, танцувам родопски танци в ансамбъл. Любимият ми спортист беше Роналдо, но вече не е, само гредите удря Smile

Спортувам често, основно през уикенда, когато имам повече време. За първи път ще се състезавам на Световни игри за Спешъл Олимпикс, много ми харесва, че мога да карам, да се явя на състезание и че имам възможност да се запознавам с нови приятели. Имам стимул да тренирам и всеки ден да ставам все по-добър. Понякога нямам късмет, не ми е лесно, но не се отказах и продължавам да се развивам, имам още да тренирам.
Най-много се гордея със силния си дух и желанието си за победа. Мечтая да представя България на много високо ниво, да покажем пред света, че и ние сме добри, че и тук спортът се развива и тренираме сериозно.
В свободното си време обичам да гледам телевизия и да играя на компютъра. Спортът ме развива, развива мускулатурата ми, цялото ми тяло.
Спешъл Олимпикс ми даде друга представа за спорта, за мен самия, усетих, че ми е в кръвта, чувствам се по-жив.
Едно от големите предизвикателства за мен беше да преодолея страха си от лифта, от високото, но благодарение на треньора ни, вече не ме е страх, справихме се заедно.

Резултати на Калин Георгиев от Световни зимни игри Австрия’2017

Дисциплина Предварителни
резултати
Резултати
финал
Позиция
Ски бягане 50м 00:22.50 00:17.62 1
Ски бягане 100 м 00:35.50 00:30.16 1

Програма на участието в Световните зимни игри Австрия’2017

Медиите за Калин

Close Menu