Skip to main content
news

Тенис на маса. Лос Анжелис’2015

Християн Данаилов 13г. – атлет по тенис на маса


Дивизиониране 26.08.2015 – С отличните си умения, които показа  по тенис на маса, Християн попадна в една от най-силните дивизий, заедно с Русия, Узбекистан и Тунис.

На състезанието нашият атлет защити 4то място като до края на състезанието, той не изгуби надежда и показа на какво е способен, въпреки многократно по-силните противници. Християн се справи отлично!

За разлика от единичното представяне на българския атлет на индивидуалните мачове, тенисът по двойки, заедно с друга наша атлетка по тенис на маса- Весела Дункова, бе по – успешен като донесе сребърни медали на отборът ни. Тук Християн имаше нелесната задача да координира и концентрира вниманието си върху неговата партньорка, която бедивизионирана в по-слаба дивизия. Нашият отбор по тенис на маса, успя да извоюва сребърни медали срещу противниците от Фарьорски острови и Мароко.

 

Със съвместни усилия и търпение постигнахме голям успех, който донесе 2 сребърни медала на двойките по тенис на маса и 4 място за Християн в индивидуалното класиране.

 

Close Menu